Tarieven en werkwijze

Een virtueel assistant is een professional op haar gebied. Wanneer jij elke dag veel tijd kwijt bent aan administratieve werkzaamheden omdat je het niet in de vingers hebt, zou je er over kunnen nadenken om dit uit te besteden. Zo gaat het geld opleveren, omdat het sneller en efficiënter gedaan kan worden.

Ik help je graag verder en op regelmatige basis, zodat ik je constant kan blijven adviseren en ondersteunen. Dan bouwen we weer verder aan jouw bedrijf en jouw plan. We zorgen dat er een goede structuur ontstaat.

Doordat ik werk met pakketten weet je precies wat het je per maand zal kosten. Wel zo fijn! Wanneer het takenpakket toeneemt of afneemt, kun je dan ook eenvoudig switchen naar een ander pakket. Hoe groter het pakket, hoe voordeliger het bijbehorende uurtarief. Na de proefperiode van 3 maanden (zonder opzegtermijn) geldt een opzegtermijn van 1 kalendermaand, dus je zit nergens voor lange tijd aan vast

Alle prijzen zijn excl. BTW en per maand* LET OP! 'S avonds of in het weekend mijn hulp nodig? Dan betaal je een toeslag*

Tarieven

Facturatie en andere administratieve diensten

Website nodig? of social media uitbesteden?

Met een voordelig pakket weet je waar je aan toe bent, en er zijn nooit kleine lettertjes. Transparantie en openheid staan bij mij voorop!

Werkwijze

Wanneer de intake plaatsvind vraag ik je natuurlijk zoveel mogelijk. Ik stel mezelf voor en we maken alvast kort een plan over hoe we dit gaan opstarten. Aan het eind van dit gesprek, geef jij aan of je akkoord bent met mijn plannen en ideeen.

Heb je akkoord gegeven? Dan stel ik de overeenkomst van opdracht en de offerte of factuur voor je op. Lees deze goed door. Wanneer ik deze getekend terug heb ontvangen, kan ik voor je aan de slag. 

 

Eenmalige opdracht, of onregelmatig. 

Als je me af en toe inhuurt voor werkzaamheden of een eenmalige klus wilt uitbesteden, ga ik op basis van mijn uurtarief (€67.50) voor je aan de slag. Liever een afwijkende opdracht? Ik maak graag een offerte! Stuur een e-mail of whatsapp bericht en ik help je verder.

Afstemming en contact

Virtueel werken betekent dat ik niet fysiek bij jou op kantoor zit, maar met name op afstand voor je werk. Voor een goede afstemming van het werk en de voortgang houden we wekelijks contact via Google meet, whatsapp of mail.

Afspraak inplannen ?

Stuur een e-mail of whatsapp bericht.

Heb je een andere vraag ? Stuur dan een e-mail naar info@virtualwithyou.nl of stuur een whatsapp bericht naar 0683921338.