Website & socials

Als je dan toch bezig bent met groeien dan kun je natuurlijk ook uitbesteden. Misschien heb je nog helemaal geen website. Kies een pakket dat bij jou en je budget past, en laat mij de zorgen uit handen nemen. 

Wist je dat? Als je je website door mij hebt laten bouwen, krijg je daar tot wel 9 maanden support bij! Super handig natuurlijk want zodra ik de website oplever weet je vaak nog niet alles. En hoewel ik je altijd een rondleiding geef in de backend en een korte uitleg, kunnen er natuurlijk altijd technische problemen ontstaan. Hoe fijn is het dan om je daar geen zorgen om te hoeven maken. 

Online leeromgeving bouwen – learndash/huddle/buddyboss € 2499,- 

Inclusief 6 maanden ondersteuning na oplevering.

Webshop pakketten*

Afhankelijk van het platform waarin je de webshop wilt laten bouwen. Voorkeur gaat uit naar wordpress, maar ik werk met alle platformen.

Diensten:

Overige mogelijkheden. Indien je meerdere losse diensten afneemt, loopt de korting op.

LET OP! plugins zijn vaak gratis maar dan heb je beperkte mogelijkheden, ook zijn de prijzen vaak in dollars en is een credit card vereist. Houd hier rekening mee. Ik kan naar wens de betaalde versie aanschaffen, deze kosten factureer ik dan apart.

Updates uitvoeren of wijzigingen doorvoeren; Indien je tussendoor technische problemen ondervind stuur dan even een berichtje ( e-mail of whatsapp) Ik zal hier dan zo snel mogelijk naar kijken, en indien noodzakelijk oplossen.

Overige mogelijkheden; Blogs plaatsen, adviseren, analyseren, analyse bijhouden, rapport opmaken. 

Technisch onderhoudspakket; 1x per maand nalopen koppelingen en plugins. 

Social media

Een social media pakket helpt je om jouw online aanwezigheid te versterken en de betrokkenheid bij uw publiek te vergroten. Ik werk met u samen naar een passende social media-strategie, die aansluit bij uw merkstem en marketingdoelstellingen.

Van het creeeren van goede inhoud tot het analyseren van prestatiestatistieken. Ik bied een uitgebreide reeks aan social media mogelijkheden die tegemoetkomen aan uw unieke behoeften. 

Indien je kiest voor de beheerservice voor jouw socials krijg je een volledig pakket bestaande uit onder andere; dagelijkse monitoring, planning en betrokkenheid om een consistente boodschap en een sterke aanwezigheid op sociale media te creeeren of versterken.

Ben je nog niet toe aan uitbesteden? Volg dan de social media cursus! Hierin leer je social media nog beter kennen. We duiken in algoritme, je doelgroep en welke socials het beste bij jouw bedrijf passen. 
Boek hem hier!

De pakketten

Prijzen zijn excl BTW en per maand!

1x per week een reel

1x per week een storie

3x per week een bericht

€ 99

2x per week een reel

2x per week een storie

6x per week een bericht

€ 179

4x per week een reel

4x per week een storie

10x per week een bericht

€ 325

Niet gevonden wat bij je past? 
Stuur dan een bericht en ik maak een offerte op maat!