Website & socials

Als je dan toch bezig bent met groeien dan kun je natuurlijk ook uitbesteden. Misschien heb je nog helemaal geen website. Kies een pakket dat bij jou en je budget past, en laat mij de zorgen uit handen nemen. 

Wist je dat? Als je je website door mij hebt laten bouwen, krijg je daar tot wel 9 maanden support bij! Super handig natuurlijk want zodra ik de website oplever weet je vaak nog niet alles. En hoewel ik je altijd een rondleiding geef in de backend en een korte uitleg, kunnen er natuurlijk altijd technische problemen ontstaan. Hoe fijn is het dan om je daar geen zorgen om te hoeven maken. 

Online leeromgeving bouwen – learndash/huddle/buddyboss € 2499,- 

Inclusief 6 maanden ondersteuning na oplevering.

Webshop pakketten*

Afhankelijk van het platform waarin je de webshop wilt laten bouwen. Voorkeur gaat uit naar wordpress, maar ik werk met alle platformen.

Diensten:

Overige mogelijkheden. Indien je meerdere losse diensten afneemt, loopt de korting op.

LET OP! plugins zijn vaak gratis maar dan heb je beperkte mogelijkheden, ook zijn de prijzen vaak in dollars en is een credit card vereist. Houd hier rekening mee. Ik kan naar wens de betaalde versie aanschaffen, deze kosten factureer ik dan apart.

Updates uitvoeren of wijzigingen doorvoeren; Indien je tussendoor technische problemen ondervind stuur dan even een berichtje ( e-mail of whatsapp) Ik zal hier dan zo snel mogelijk naar kijken, en indien noodzakelijk oplossen.

Overige mogelijkheden; Blogs plaatsen, adviseren, analyseren, analyse bijhouden, rapport opmaken. 

Technisch onderhoudspakket; 1x per maand nalopen koppelingen en plugins.