Recensies

“Samantha heeft ons enorm geholpen door mee te kijken naar de kansen en mogelijkheden m.b.t. onze doelgroepen en daarmee focus aan te brengen. Daarbij heeft ze kennis ingebracht over hoe we de verschillende Social Media het beste kunnen inrichten en gebruiken en ons voorzien van een bak met content en ideeën, waar we verder mee kunnen. Samantha is een betrouwbaar en gezellig mens om mee te werken. Ze staat open voor allerlei ideeën en neemt iedereen ook goed mee. Op basis van al haar input zijn wij nu zelf aan het bepalen waar we mee gaan starten en hoe we een passende werkwijze kunnen inrichten.”

Alette – Directrice Education warehouse / Eddies

Fijne samenwerking met Samantha.
Samantha houdt goed rekening met je wensen en voert de dingen die je van haar vraagt volledig uit. Ervaar ik als zeer prettig.

Bedankt Samantha!

Laura van – degewichtwakers.nl

Samantha heeft de website voor mijn coachingspraktijk gebouwd. Wat ik erg prettig vind in de samenwerking is haar goede feedback en technische kennis. Ook probeerde ze de website echt te bouwen naar mijn wensen, zodat ik er tevreden mee ben! Tevreden klant!

Noor verschuren – Leefstijl coach

Samantha heeft voor mij social media content gemaakt. Ik vond het erg fijn dat zij met mij mee dacht en ideeën gaf voor input, ze weet waar ze over praat en dit hoor en zie je ook terug in de gesprekken en eindresultaat.
Ik vind Samantha erg fijn om mee samen te werken. Omdat Samantha erg veelzijdig is, kan zij je op verschillende vlakken helpen.

Louise – Coach

Samantha van Virtual with you heeft mij op een ochtend geholpen en meegekeken met een probleem met koppelen van Facebook aan Instagram. Het was een heel open en prettig online contact en Samantha was erg behulpzaam.

 

VA Arianne

Samantha is vriendelijk en behulpzaam en goed ingelicht over het vak. Ik heb hulp nodig gehad met een paar technische dingen voor mijn Squarespace website en zij heeft me heel snel geholpen.

Dené Theron

Samantha maakte voor mij een aantal video’s voor op Instagram. Ze bedacht originele teksten bij foto’s die ik haar opstuurde en maakte hier iets passends van bij mijn stijl. Ze reageert snel en is erg creatief!

 

Pre owned by roos.

Samantha heeft voor mijn bedrijf een mooi strak logo ontworpen. Ze denkt graag met je mee en heeft leuke ideeën. Buiten dat staat ze ook altijd voor je klaar als je een (technische) andere vraag hebt. Zeker een aanrader!

Jacoline de boer

Samantha heeft mij geholpen met het maken van een landingspagina. Ze heeft dit snel en goed gedaan. Precies naar wens. Super! Verder dacht ze fijn met mij mee.
Samantha heeft goed met mij mee gedacht en gezocht naar oplossingen voor een aanpassing in mijn webshop. Het contact verliep soepel, ze reageert erg snel en vriendelijk. Bedankt nogmaals voor je hulp!
Net een kennismaking met Samantha gehad. Dit uitte zich direct in een brainstorm sessie waarin ze heeft meegekeken op stukken waarin ik vast liep met mijn business. heel fijn om zo weer wat meer duidelijkheid te hebben. Ook heeft ze me nadien een heel duidelijk overzicht nagestuurd met dingen die verbeterd kunnen worden op mijn website. Heel blij mee en ga haar zeker nog inzetten voor andere zaken in mijn business. bedankt Samantha voor de verheldering
Snel en echt mooi Ik heb een verzoek gedaan om een logo te ontwerpen, als verrassing voor een vriendin. Wat een professionaliteit, Samantha had echt binnen een paar minuten een prachtig logo. Na nog een aantal "eisen" van mij, was het logo na nog geen 10 minuten precies het logo wat ik in gedachten had. Enorm bedankt voor je inzet
Sabrina
Fijne feedback ! Samantha van virtual with you heeft mij uitstekend geholpen. Ze denkt met je mee, en komt met duidelijke voorbeelden. Ik heb weeer nieuwe ideeën en inzichten gekregen en kan weer verder met mijn logo ontwerp !
Lativa
Ik twijfelde of ik een logo wou laten maken of mijn naam in een mooi lettertype uitgeschreven. Jij wou met mij meedenken en hebt wat mooie opzetjes gemaakt. Ik voelde het alleen niet omdat ze voor mij net allemaal te druk waren en dit bevestigde dus juist wat ik wel wou. Mijn naam mooi uitgeschreven! Jij hebt nog wat advies gegeven over kleur combinaties en daar heb ik echt wat aan gehad. Bedankt daarvoor
Goed geholpen Via een oproep bij Virtual with you gekomen, aangegeven waar ik mee bezig was en wat mijn ideeen zijn voor een logo. Samantha heeft na aanleiding daarvan een ontwerp gemaakt en met wat aanpassingen kan ik verder mee vooruit met mijn plannen. Ik vond het een fijn contact, ze denkt met je mee en neemt ook je eigen inspiratie mee tot een mooie eindresultaat. Super fijn!
Noemie Eidhof