NIEUW! Lidmaatschap Techvirtual

De voordelen van het Virtual with you lidmaatschap (Techvirtual)

Wilt u whatsappen of facetimen met uw kleinkind? Foto’s en video’s maken, facebooken, muziek streamen of op vakantie met e-reader? Of wilt u gewoon uw computer veilig updaten? Het leven wordt een stuk leuker als u digitaal fit bent. Wat u ook met uw tablet, computer of smartphone wilt doen. Virtualwithyou helpt u daarbij met praktische uitleg, online cursussen en persoonlijke hulp. Word nu lid en betaal in 2024 € 199,- in plaats van €299. Ook ontvangt u GRATIS het E-book digibeet naar digibeter met handige tips & tricks (T.W.V. € 39,99).

Persoonlijke computerhulp

Komt u er even niet uit met uw computer, tablet of smartphone? Ook dan kunt u bij virtual with you terecht. Als lid kunt u uw vraag altijd aan mij voorleggen. Ik sta voor u klaar om samen met u een oplossing te vinden. U kiest de vorm van technische ondersteuning die bij u past: via internet, telefonisch of aan huis. Bij het gebruik van een aantal PCHulp-diensten betaalt u een extra vergoeding.

 

Online cursussen

Tech virtual leden kunnen via de handige leeromgeving online cursussen volgen. Elke cursus bestaat uit een aantal lessen. U beslist zelf of u met de eerste les begint, of verderop in de cursus start. Het voordeel is dat u bepaalt wanneer u met een les begint en hoe lang u over elke les doet. De stap-voor-stapuitleg wordt gecombineerd met duidelijke instructievideo’s. Aan de hand van tussentijdse toetsen kunt u zien of u de lesstof beheerst. Ook is het mogelijk tijdens de les een vraag te stellen aan mij.

 

Computercursussen bij u in de buurt

Volgt u liever klassikaal een cursus? Dan kunt u terecht bij DIA in de Lekstraat. In samenwerking met DIA organiseer ik diverse keren per jaar, allerlei handige cursussen. Deze zijn voor iedereen toegankelijk en betaalbaar en geschikt voor zowel beginnende als gevorderde computergebruikers. U wordt begeleid door mij als deskundige en geduldige professional. De lesonderwerpen zijn divers: tablets, Facebook, Windows, veiligheid, fotobewerking, orde op uw pc en meer. 

Als Virtualtech lid profiteert u van de volgende ledenvoordelen:

Het Tech virtual lidmaatschap

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en geldt tot wederopzegging. Bij het gebruik van een aantal PCHulp-diensten betaalt u een extra vergoeding.

 

Wat doet Techvirtual?

Al sinds jaar en dag maak ik (Samantha) burgers wegwijs in de digitale wereld. Ik leg u alles stap voor stap uit in begrijpelijke taal en houd u op de hoogte van nieuwe digitale ontwikkelingen. Bij computerproblemen kunt u een beroep doen op ondersteuning, ik kom zelfs aan huis. Bovendien kunt u voor een workshop of cursus over tablets, smartphones, computers en internet terecht bij het huis van de wijk (Lekstraat 2-4, DIA Rozenburg) waar ik het hele jaar door diverse cursussen en trainingen geef.

 

 

 

Betaalmogelijkheden

Betalen in termijnen
Automatische incasso
Pinnen
Bank overschrijving
Tikkie/Betaalverzoek