Werkwijze

CLICK- MEET- WORK TOGETHER

CLICK

Ik maak graag kennis met je! We kijken eerst virtueel of er een klik is.  Neem gerust contact met me op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Dit kan via een online video gesprek, of telefonisch. Enthousiast? Dan gaan we verder met de Meeting.

MEET

We plannen een vervolg afspraak in, en kijken samen naar waar het takenpakket uit gaat bestaan. Afhankelijk van jouw behoefte en budget bepalen we welke taken ik daarvoor kan doen. Een vast aantal uur per week/ maand op vaste basis, via een uren pakket of losse flexibele sessies voor advies of een samenwerking.

Na dit gesprek maak ik een overzicht wat we besproken hebben, ik stuur dit naar je toe. Je kunt het dan nog eens goed bekijken en doornemen, en waar nodig aanvullen of aanpassen. Wanneer je akkoord geeft. Kan onze samenwerking beginnen !

WORK TOGETHER

Na dit gesprek maak ik een plan van aanpak, met de overeengekomen opdracht en afspraken die we hebben besproken. Je ontvangt een heldere overeenkomst waar alles nog eens overzichtelijk staat beschreven. Na 2 maanden plannen we een evaluatie in, Als we allebei nog steeds enthousiast zijn, zetten we het contract en de samenwerking voort. 

Flexibele sessies zijn los en per keer in te plannen.

De mogelijkheden op basis van inhuur of pakketdienst.

 ik help je graag op regelmatige basis, zodat ik je structureel kan adviseren en bijstaan. Zo kunnen we werken aan de groei van je bedrijf, en werken we met een goed plan. zodat er structuur in zit, en we de doelen samen behalen. 

Werken met pakketten geeft duidelijkheid, zo weet je wat de kosten zijn. En kom je dus niet voor verassingen te staan. Zo makkelijk kan het zijn !

Heb je uiteindelijk door de groei van je bedrijf, meer of minder uren van mij nodig ? Dan kun je gewoon switchen van pakket.

Hoe groter het pakket, hoe voordeliger mijn uurtarief word. 

Ik hanteer een opzegtermijn van 1 maand. Zo zit je nergens lang aan vast.