Over mij

Even voorstellen.

Ik ben Samantha 30 jaar jong, en woon in het mooie Rozenburg. Samen met mijn zoon van 12 en mijn partner en 2 lieve huisdieren.

Ik ben altijd al creatief geweest, en was dagelijks bezig met alles wat met de computer/laptop of het internet te maken heeft. Vaak werd er al aan mij gevraagd, het lukt me niet kan je helpen!? Zo heb ik diverse problemen al mogen verhelpen. Ook ben ik trotse vrijwilliger bij het ouderenfonds, ook hier geef ik een media cursus, en leer ik deze mensen alles over het internet maar ook hun telefoon of tablet. Dit word altijd heel erg gewaardeerd!

Mede door mijn interesse in computer en internet, heb ik mijn opleiding ICT-MM gedaan. Daarna ben ik door gaan leren op administratief vlak. Ik heb onder andere in de pocket: receptioniste, telefoniste, administratief medewerker, secretaresse, boekhouden en sinds kort mag ik daar virtual assistant aan toevoegen! Super trots ben ik natuurlijk. En inmiddels ben ik bezig met een nieuwe opleiding namelijk juridisch medewerk.

Door de jaren heen heb ik een hoop kennis op gedaan, en ben me nog meer gaan verdiepen in de verschillende onderdelen van het internet en de laptop/pc. Ook heb ik al diverse websites mogen onderhouden, geef ik veel feedback en maak ik logo s. Zo heb ik nog meer kennis opgedaan in de praktijk en ben ik nog wijzer geworden.

Omdat ik dit erg leuk vind om te doen, heb ik er nu mijn werk van gemaakt. Ondertussen heb ik al een aardig netwerk opgebouwd, en blijf ik mij ontwikkelen om nog meer expertise op te bouwen en beter te worden in mijn werk.

Kennismaken? of heb je vragen.

Je kunt mij bereiken via:

Whatsapp:0683921338
Social media: instagram

E-mail: info@virtualwithyou.nl